Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Fjällvecka

publicerat i Allmänt;
Här följer några bilder från ett par fjälldagar ihop med Jonas och familjen. Hoppade över utförsåkningen den här gången och körde härliga turer på fjället istället. Lyckades hålla mig på fötterna förutom en liten vurpa, men C verkar inte ha tagit någon större skada utav det, haha!
Det blev en hel del häng på fjällhotellet med bland annat bastubad och alkoholfria drinkar. 
Även lyxig ostbuffé i Klövsjö fick vi till!
Nu tillbaka till verkligheten och jobb. Men jag har bara 7 pass kvar på jobbet innan mammaledigheten, ojojoj vad hände där?

Taggar: fjällen, semester, skidor;

Kommentera inlägget här :