Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Myssöndag

publicerat i Allmänt;
Lite bilder från i söndags då det var fin hotellbrunch och lite släktträff som gällde!
Jonas, Marcus, Eric!
Annars så träffade jag och Jonas vår föräldrargrupp första gången i tisdags. Så kul att se så många tjejer i typ exakt samma graviditetsvecka. Tror det kan bli skönt med dessa träffar, få prata lite med folk i samma situation!
Idag är det torsdag och solen skiner. Efter gofrukost med J som har sovmorgon blir det prommis med en fin vän. Och kvällsjobb på det. Efter detta pass har jag bara tre arbetspass kvar, känns både bra och dåligt på samma gång... 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

Men så mysigt!!

2:a kommentar, skriven , av Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

Så härligt

3:e kommentar, skriven , av EVELINA:

Åh vad gott med brunch och vad kul att ni träffat er föräldragrupp, alltid bra att ha andra i närheten som befinner sig i samma spännande tider! :)

Svar: Ja visst är det toppen att mödravårdcentralerna ordnar så man får träffa andra blivande föräldrar! :)Ha en trevlig helg! :)
Rebecka Lindström

4:e kommentar, skriven , av Hanna Karlsson:

Vilken mysig dag!

5:e kommentar, skriven , av Cornelia:

Vad härligt det låter! :)

Kommentera inlägget här :