Att få känna sig som femton ibland.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;

Halloj torsdag <3 Äventyret jag nämnde igår som vi skulle ut på idag bestod av ett mysigt parkhäng med vänner! Sist vi parkhängde var när jag var höggravid och det känns som en evighet sen men samtidigt känns det som igår. Knäppt det där.

Jonas, Adam och lilla Cornelis! Adam har utan att skoja nån slags superkraft. Samtliga tre gånger han hållt i Cornelis har bebisen inom 30 sekunder lagt av världens bajsblöja i hans famn. Av med brallor och byta i det fria!

Jag med sonen! Idag har vi haft honom i 8 veckor <3

Parkhängsgänget.

Jonas med Cornelis. Ser ut som att han är en gammal farbror som ska lära sitt barn hur världen fungerar. Typ "Nu ska få få höra här min son"...

Imorse fick jag lite egentid när bebisen sov sött på sängen. Valde att ägna den värdefulla kvarten åt att sminka mig. Gillar verkligen att få göra mig lite fin ibland. Någon dag här och där funkar det att gå en hel dag i pyjamas med otvättat hår men sen får jag nog. Så där satt jag imorse vid mitt sminkbord och målade ögonlock och kinder omsorgsfullt. Från stereon ljöd Justin Bieber på högsta volym. Kände mig som femton igen och jag gillart!!
Det här med mobilbloggning är föresten toppen eftersom jag kan amma samtidigt. SO GRÄÄJT! 

Kommentera inlägget här :