Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Det var en gång en mamma och världens envisaste bebis.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Idag tog jag för tredje gången under Cornelis sex veckor långa levnadstid med mig honom ut ensam. Jag mötte upp min vän Emma med sin son för en promenad. Självklart hade min bebis inga planer på att ligga snällt i vagnen, så han fick åka ner i bärsjalen. Han må va liten, men han vet vad han vill den lille rackaren.
Annars har vi mest myst hemma denna onsdag. Cornelis är en riktig mammapojke men såhär accepterar han att ligga på sin pappa.
Som det fikas här hemma! Ändå mysigt nu när 90 % av dagarna ägnas åt amning att gosa ner sig i soffan, slötitta på nån smörja och äta kakor. Kan leva så tack!
En liten spya mitt upp i myset, händer även den bäste.
Liten goding.
Dessa oanvända pussvänliga fossingar får avrunda dagens inlägg.
Kram 

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig;

Kommentera inlägget här :