Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Gulliga saker C gör och missnöjd bebis.

publicerat i Allmänt, Cornelis, Listor;
Nedan följer en liten lista med ett antal gulliga saker som Cornelis gör.
1. Blinkar sjukt långsamt. Som om varje ögonblink är omsorgsfullt utvalt.
2. Misslyckas med att nysa. "UUUuuuuuuuuhh" låter det istället för det klassiska nyslätet.
3. Kissar överallt så fort blöjan åker av vid bytet för att därpå doppa de små hälarna i röran. Möjligen är det bara Jonas och jag som tycker detta är gulligt, eller snarare roligt. Vi skrattar varje gång åt eländet.
4. Vägrar ligga med huvudet intill våra bröst när vi har honom i bärselen utan vill titta oss i ögonen istället. Han vill också vara med och upptäcka dagen, såklart..
5. Låter som en gnäggande häst när han håller på att vakna.
6. Gör otroligt gulliga läten ifrån sig när han ammar. Nästan som om han säger Nam nam nam nam.
Hej halloj ♥ Idag har vi legat i sängen exakt hela dagen. Och den här 5-veckors bebisen har på allvar knappt sovit sedan imorse, bara ammat. På föräldrarutbildningen fick vi lära oss att spädbarn sover cirka 18 timmar per dygn. Det gäller absolut inte Cornelis, haha. Han har dessutom varit så svår att förstå sig på idag. Skrikigt en massa och varit allmänt missnöjd. Jag har testat allt för att lugna honom, sjungit, dansat, stått på balkongen för frisk luft osv. Vet inte varför han beter sig så otåligt men lite jobbigt är det att se som mamma. Hoppas på en bättre dag imorgon för då ska jag ta med mig lillen på dambrunch!
Dela gärna med er om ni också har en otålig bebis och vad ni isåfall gör åt saken. Kram!

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karina:

Rapar han efter varje amningstillfälle? Han kanske har ont i magen... det hade min bebis några gånger och skrek en massa även fast han rapade, det var frustrerande. Vi valde att ge honom några droppar som MÅNGA rekommenderar, Semper magdroppar och miniform droppar. De har hjälp jätte mycket, om inte miniform hjälper då kanske du ska utesluta mjölk i din kost då han kanske är mjölkprotein allergiker. Hoppas inte dock!

Men miniform ska tydligen vara det bästa... Hoppas det funkar! Lycka till! :-)

Svar: Tack så jättemycket för din kommentar. mycket bra tips jag inte kände till! ja att utesluta mjölk är ju inte heller svårt idag, finns så mycket produkter man kan ersätta mjölk medkram ♥
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :