Länge sen.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;

Saknar att vara inne här och skriva!! Men har verkligen ont om tid, lillen kräver otroligt mycket tid vilket iförsig INTE är något illa alls. Herregud vad fantastiskt det är med vår lilla 7-veckors bebis. Skrattar gör han numera, älskade hjärtat.

Obligatorisk tisdagsfika.

Just nu bloggar jag från mobilen vilket faktiskt känns asnajs! Det är nog såhär det kommer fortsätta. Har tidigare enbart velat hålla mig till systemkamerabilder på grund av kvalitetens skull men den är ju inte alltid supersmidig att släpa med sig den stora kameran på allt man är ute på. Och då har det blivit så att jag struntat i att ta kort och därmed inte haft något bloggmaterial. Men bloggar man från mobilen med mobilkamerabilder får man allafall upp inlägg. Bättre det än ingenting anser jag! Blir ännu najsare att blogga sen när jag köpt ny mobil i september - antingen en iPhone 7 S plus eller en iPhone 8 plus! Stor skärm ska det va!

Nu ska jag fortsätta pussa på den här lilla killen som snusar bredvid mig och lägger av en och annan prutt. Hans varma lilla kropp är beroendeframkallande.

Hörs imorrn då! Kram!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema:

Oj vad stor han blivit! Kul att dom är så jämngamla killarna:)

Svar: Jag vet helt sjukt. Över 5 kg väger han nu, mer än dubbelt mot när han föddes. Och ändå är det så svårt att se att dom växer eftersom man ser dem precis heeela tiden! Haha :) 💚
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Isa Bylund:

MEN HUR SÖT?!! Tycker inte alls det är dåliga bilder utan systemkameran, mycket hellre dessa och uppdateringar ju. Behöver doser då och då med bebisgosbilder <3

Svar: Jamen du har så rätt! Man får inte ha för höga krav på sig! :)
Kram <3 :))
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :