Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mysmorgon.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Godmorgon <3 Än en gång sitter jag vid mitt sminkbord also known as skrivbordet. (Den här morsan vill så gärna ha ett eget smink/walk-in-closet/kontor-rum haha). Bara fortsätta drömma!

Älsklingen sover och jag funderar på vilken taktik jag ska ha för att komma ut sen. Ska jag lyfta över honom direkt i vagnens liggdel så han får sova vidare eller ska jag byta blöja innan promenaden med stor risk att han inte somnar om?... Ja ni hör ju, stora beslut ska fattas.

Idag blir det allafall en sväng på stan. Tanken är att fönstershoppa för den här mamman drar inte direkt in en förmögenhet på sin föräldrarpenning :)
Hoppas ni får en fin fredag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemmish- mode - inspo :

aw så liten tröttis =)

ha en bra fredag
kramizz

Kommentera inlägget här :