Småstartat med träningen lite.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;

Hej på er <3 Hoppas ni mår bra! Vi har återigen haft världens slappaste dag. Kalendern är inte proppfull dessa dagar om man säger så, bortsett från uppbokade tvättider varje dag. Men vi behöver ta det lugnt. Cornelis vaknar ganska exakt varannan timme varenda natt, och när han skriker till runt 7-snåret brukar jag få inse att dagen faktiskt börjat.

Men vi hann allafall ut ett tag idag. Jag hittade en övergiven liten stig där jag kunde göra utfallssteg i takt med att jag gick med vagnen. Det är väl det första ur träningssynvinkel jag lyckats åstadkomma sedan Cornelis kom. Hann kolla mig över axeln ett antal gånger under "träningspasset", rädd att någon skulle se mig. För det vore ju typ det värsta som kunde hända!? Klok är man inte. :)

Cornelis lilla hörna.

Annars har det blivit en hel del plockande i hemmet idag, herregud vad man plockar och ändå samlas det på nya saker att plocka efter en sekund. Typ.

Dagens middag - quinoa, kräftstjärtar, avokado, mangold, fetaost, rödlök, granatäpple, olja, flingsalt och balsamico! Ett konstigt hopplock av det som fanns hemma men det blev rätt bra!

Imorrn ska vi ut på äventyr, blir skönt efter två dagar i sängen/soffan! 

Kommentera inlägget här :