Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Stanhäng, bebiskräk och oändligt många sångstunder.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Idag var jag och Cornelis ner en sväng på stan för att träffa Elin och Alexandra! Om det gick lätt och smidigt att komma iväg? Nej absolut inte! Bebisen hade inga planer på att sluta amma när mamman kände för det och blev superförbannad när han åkte ner i bilbarnstolen.
Men när vi efter mycket om och men anlände till restaurangen där vännerna väntade skötte Cornelis sig exemplariskt. Se så snällt han sitter hos Elin. Lillgubben passade även på att lägga av en spya medan han myste hos henne. Mamman fångade upp kräket bäst hon kunde. Ingen skada skedd!
Det är något så himla fint med att se sina vänner man haft så länge hålla ens barn ♥
Annars har vi börjat introducera lite leksaker för Cornelis. Babygymmet är han dock inte särskilt road utav än.
Lillälsklingen ihop med pappa. Så kul att vi börjat få mer och mer ögonkontakt med bebis. Idag var även första gången jag fick ett ordentligt svarsleende från honom. Mitt hjärta brast en aning, ja! Det bästa Cornelis vet är när vi sjunger för honom. Och som vi sjunger..... För tillfället har jag låtar som Mors lilla Olle, Bä bä vita lamm och En liten båt på hjärnan.
Kram för nu ♥

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig, pappa, restaurang, vänner;

Kommentera inlägget här :