Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Varm gräddmjölk.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Vad har vi haft för oss på sistone - vi tar en kik:
Torsdagen spenderades i Täby hos familjen. Här myser Cornelis ihop med sin mormor och morbror.
Han har inte riktigt fattat grejen med att hoppa runt mellan folks famnar. Det blir mest upprört skrik. "Det är ju mamma som har maten, era mongon" tycks han tänka. Han ändrar sig nog snart.
Jag ihop med sonen. Han har så FANTASTISKT mysig andedräkt. Inte varje människa man vill lukta i munnen, men alltså.. Andedräkten doftar tamejfan den godaste av varm gräddmjölk. 
Grillgott på kvällen!
Såhär bäddades han ner i sin babysitter (bästa köpet btw) när vi åt. Lilla grynet.
Mormor & morfar!
Igår var det fredag och då var vi ute på äventyr jag och lillgubben. Träffade lite vänner på ett café. Varje gång är det en jäkla pärs att komma iväg, men alltid värt det i slutändan! Idag är det däremot lördag och då har herrarna i bild ovan varit på besök. Filip, Niclas och Adam!
Niclas ihop med liten charmör.
Hej! ♥

Taggar: baby, bebis, mamma, mammaledig;

Kommentera inlägget här :