Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag är frisk!!!!

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Godmorgon fina läsare 🖤 Hoppas ni sovit gott! Det har vi gjort. I hela två timmar nu på morgonen för att vara exakt. Tänk den natten Cornelis sover en hel natt första gången. Tror aldrig det kommer hända haha!

(null)
Igår hade jag en så himla fin stund ihop med mina killar. Vi slog oss ner på ett utav mina favoritställen här i Uppsala, nämligen Café TAR. Vi söker oss till ställen där få personer är (pga att Cornelis är en baby som lätt kan bli sjuk hehe, annars gillar jag när det är liv och rörelse omkring mig) och tur hade vi eftersom vi var typ de enda på caféet just igår.
(null)
Och så ringde läkaren till mig och meddelade att resultatet för mina blodprov såg jättefina ut. Gick från att vara likgiltig inför det mesta till att bli SÅ lycklig. Har varit lite låg de senaste dagarna för det var lixom oundvikligt att inte sväva iväg i tankarna och tro att jag drabbats av någon akut leukemi. Kvinnor (och kanske framförallt ammande kvinnor) har ökad benägenhet att få blåmärken, absolut. Men att jag får blåmärken på ryggen av att sitta lutad mot en soffkant, det gott folk är att vara extremt känslig... 
(null)
Cornelis fick komma upp från vagnen när han vaknade igår och dricka en slurk mjölk innan vi rullade hem och myste hemma hela kvällen. 

ÖNSKAR DIG EN FIN DAG! Har du tänkt på att detta är årets näst sista dag? 🖤

NY FILM. Julafton.

publicerat i Allmänt, VIDEOS;
Om du under 6 minuter vill se vad vi hade för oss på julafton är det bara att spela klippet här under! 
 
 
Kram!!

Julklappar, bilbarnsstol och läkarbesök.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Torsdag idag då och HEJ DÄR

(null)
Hemma hos oss är det som vilken vanlig torsdag som helst. Det som skiljer skulle vara att Cornelis är mycket gnälligare än vanligt. Man ska bara bära bära bära. Jä*lar om man får för sig att sätta sig ner... Tror hans vilja har gått från att vara lika stark som stål till stark som en diamant. Konstig jämförelse, men ni fattar. Imorgon fyller han 6 månader.
(null)
Den här fina sångboken fick Cornelis av sin gammelfarmor i julklapp. Tror vi dragit igenom alla låtar i boken tre gånger nu. Känns bra att sjunga för honom, känns som att vi gör "rätt" då.
(null)
Annars har vi köpt en bilbarnsstol till Cornelis idag och till och med hunnit montera den. Som vanligt när jag ska köpa nått orkar jag inte med så mycket strul. Hade hört att Be Safe fått bäst i test. Så vi gick in i babybutiken och efter 5 minuter kom vi ut ur butiken drygt 6000 kr fattigare... Orkade inte ens fråga om de andra aliternativen.
(null)
Hur fin matservis? Denna gav Cornelis gammelmormor till honom i julklapp. Strax ska den invigas!
(null)
Okej nu känns det som att detta inlägg blev asdeppigt men det är inte så jäkla bra just nu heller. Jag var hos läkaren idag och tog prover pga får massa blåmärken utan orsak. Att vänta på provsvar SUGER.

Tack för att du läste