Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Återanvänder möbler från 90-talet.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
♕ HÄJ DÄR FINA DU! 
Här har vi min lilla son som sitter i samma stol som jag satt i under säkert 10 års tid. Ville verkligen införskaffa mig en egen stol i vitt, men ibland säger ekonomin ifrån. Denna funkar, och Cornelis trivs bra i den. Nu har vi en ny värld att upptäcka ihop, nämligen att äta tillsammans!

"Matstunderna ska vara fria från leksaker och annat distraherande" har vi fått höra. I praktiken funkar det inte alltid så. Vi var på tal om lillpojken på rutinmässig läkarkontroll imorse. Läkaren sa att allt såg superfint ut med honom. Vill bara stanna upp en stund och vara en gnutta enormt tacksam åt vilket friskt barn vi fått.

Visst är stolsklädseln snygg? Den är allafall inte från 90-talet, den köpte jag påm Babyworld i måndags.

Ikväll kommer ett inlägg upp om Cornelis julklappar och lite tankar kring det!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig, stokke, tripptrapp;

Kommentera inlägget här :