Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Bebisens första jul.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Här är vad vi tänkte ge till Cornelis i julklapp. Tre badleksaker, två böcker, ett gosedjur och ett (asjobbigt) leksaksdragspel. Min tanke är att han ska sitta i soffan hos sin farmor och farfar på julafton med allas uppmärksamhet riktad åt sig och öppna sina paket bäst det går. Ser framför mig hur han kommer bita i presentsnörena, och det är SÅ okej. Han ska vara utvilad och mätt, inget ska stå i vägen för honom hans första jul i livet.

Alltid trygg hos pappa. Appropå denna pappa. Jag har fixat en så grym kombinerad julklapp och tidig 25-årspresent till honom. Han läser min blogg ja, men eftersom jag absolut inte kunde hålla mig att berätta för honom vad han ska få så kan jag skriva ut det här. Han ska få det senaste X-boxet med en extra kontroll samt det senaste Call Of Duty-spelet som utspelar sig under Andra världskriget. Älskar när man riktigt nailar presenter. Hundra gånger bättre än att själv få saker.

Hur fin är inte denna napphållare från Elodie Details?

Ofattbart att det var den här lilla tossan som sparkade mig så hårt när han låg inne i magen ♡
Ikväll är vi ensamna hemma jag och Cornelis. Vi ska mysa tätt intill varandra hela kvällen. Pappan är och dricker öl med sitt kompisgäng och jag unnar honom SÅ det.

KRAM för idag! ♡ ♡ 


Taggar: baby, barn, bebis, familj, jul, julklappar, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, hoppas verkligen att han får en sån där idyllisk första jul!

Svar: Det hoppas jag med! Man har sånna föreställningar hur det ska va lixom :D <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :