Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Bort med bordet fram med madrassen.

publicerat i Allmänt;
✩ Godmorgon fina. Fem dagar till julafton... Den ni. 

Här är en bild som föreställer Jonas bakisdag han hade en dag förra veckan efter en öl-kväll ute. När han blir sådär seg så blir jag typ sympatibakis. För att jag lixom minns hur det känns. Iförsig känner jag mig bakfull ganska ofta nu för tiden till följd av dåliga nätter och tidiga mornar trots att så fallet INTE är.

Vi har allafall dumpat vårt soffbord till källaren på obestämd tid och ersatt det med en madrass mitt på vardagsrumsgolvet. SÅ jäkla mysigt. Det bjuder lixom in till myshäng. Så smidigt att bara lägga Cornelis på madrassen och kunna sitta/ligga bredvid och chilla.

Pizza, godis, bebisgos och X-box-spelande i flera timmar. Jo, det var en ganska okej dag det.
ÖNSKAR DIG EN FIN DAG ✩ ✩ 
 

Taggar: baby, barn, bebis, familj, livet, mamma, mammablogg, mys;

Kommentera inlägget här :