Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Dag på stan samt oviktigt nyårslöfte.

publicerat i Allmänt;

Hallå alla tisdagsglada!

Lilla familjen har precis gjort stan. Vi åt lunch på favvostället Hava. Känner man sig lite låg nån dag är mitt bästa tips att gå på stan. Det bästa jag tar med mig från dagens runda är den lilla inredningsbutiken med brinnande ljus överallt, levande musik från en kör mitt på ett torg samt hur otroligt fint och juligt det är överallt i Uppsala just nu.

Men okej vem blir inte lite lycklig i själen utav denna kreation framför Rådhuset?

Avslutade rundan med att svänga in på konditori och handla en saffranslimpa inför kanske två mornar framöver. 

Såg några riktigt välklädda och snygga personer nere på stan. VILL OXÅ va fin. Är så less på att gå runt i mina mjukiskläder. Såhär resonerar jag om mornarna ”Jag ska ju ändå bara på Öppna Förskolan med Cornelis så det spelar ingen roll vad jag har på mig”. Är jag den enda som tänker såhär? Rätt tråkigt tankesätt tycker jag och det vill jag komma ifrån. Mitt ytterst oviktiga och möjligen något provocerande nyårslöfte blir att vara lite finare varje dag. Japp.
Nu ska jag ta dagens bubbelbad.

HEJ OCH KRAM ♡

Kommentera inlägget här :