Dan före dan.

publicerat i Allmänt, Vardag;
❊ GOKVÄLL GOTT FOLK ❊
(null)  Vi försöker verkligen att hålla Cornelis borta från ställen där mycket folk är. Vi är rädda för RS-virus och årets jävliga influensa. MEN när man går där på stan och fryser sönder, ja vad vill man då om inte slå sig ner på ett café och dricka typ varm choklad? Så det blev kondis för familjen idag ja.
(null) Jordgubbsbubbel och en trist sallad!
(null) Älskar att vi båda klädde på oss fula fläckiga kläder imorse för att sen byta om till betydligt trevligare plagg. Dan före dan ju.
(null)        Var såklart tvungen att fota finaste byggnaden i Uppsala som ligger intill Vasaparken på väg hem. Tycker det påminner om Muminhuset.
(null)         Såhär snällt låg Cornelis i sin vagn när vi rullade ner på stan. Lika snällt låg han inte på vägen hem. Ibland skriker han verkligen hål i huvudet på mig. Sen får han bröstet och 2 minuter senare får man världens leende. "AHMEN GUBBEN DET GÖÖÖÖR INGET"....

När vi kom hem efter rundan på stan slängde jag direkt in fikabröd i ugnen och slog på kaffe. Tände cirka 100 värmeljus. Så får Jonas ett samtal från vänner. Nicke & Gabbi undrade om de kunde komma förbi. Såklart!! Hur tur hade inte dem att dyka rakt ner i fikabordet? Cornelis fick en julklapp från dem. Så så så så rörande 🖤

Taggar: baby, barn, bebis, café, familj, fika, jul, livet, mamma, mammablogg;

Kommentera inlägget här :