Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Försöker jula till det lite.

publicerat i Allmänt;

Hej läsare <3 

I skrivande stund råder det rimstuga i lägenheten. Nu är alla julklappar klara. Cornelis kommer få öppna fyra paket från oss (sina föräldrar) vilket känns lagom. Haha, han förstår ju ändå inget lixom. Gillar dock att vi la extra krut på att rimma på hans paket. Rimligt.

Fick feeling inne på Ica tidigare idag och slog till på en mini-en för 50 spänn. Istället för en julgran tänkte jag. Har ju uttryckt det innan, men har fått avsmak för julen just detta år. Men försöker ”jula” till det ändå. Går sådär.

En liten parvel som försöker rymma från min amningskudde där jag brukar placera honom ibland. Han har lärt sig att sitta, men han faller efter 20 sekunder typ. 

Alla dessa bilder är tagna med min iPhone föresten. De är ju rätt bra måste jag säga!
Nu ska lillen nattas. KRAM!

Kommentera inlägget här :