Jag är frisk!!!!

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Godmorgon fina läsare 🖤 Hoppas ni sovit gott! Det har vi gjort. I hela två timmar nu på morgonen för att vara exakt. Tänk den natten Cornelis sover en hel natt första gången. Tror aldrig det kommer hända haha!

(null)
Igår hade jag en så himla fin stund ihop med mina killar. Vi slog oss ner på ett utav mina favoritställen här i Uppsala, nämligen Café TAR. Vi söker oss till ställen där få personer är (pga att Cornelis är en baby som lätt kan bli sjuk hehe, annars gillar jag när det är liv och rörelse omkring mig) och tur hade vi eftersom vi var typ de enda på caféet just igår.
(null)
Och så ringde läkaren till mig och meddelade att resultatet för mina blodprov såg jättefina ut. Gick från att vara likgiltig inför det mesta till att bli SÅ lycklig. Har varit lite låg de senaste dagarna för det var lixom oundvikligt att inte sväva iväg i tankarna och tro att jag drabbats av någon akut leukemi. Kvinnor (och kanske framförallt ammande kvinnor) har ökad benägenhet att få blåmärken, absolut. Men att jag får blåmärken på ryggen av att sitta lutad mot en soffkant, det gott folk är att vara extremt känslig... 
(null)
Cornelis fick komma upp från vagnen när han vaknade igår och dricka en slurk mjölk innan vi rullade hem och myste hemma hela kvällen. 

ÖNSKAR DIG EN FIN DAG! Har du tänkt på att detta är årets näst sista dag? 🖤

Taggar: baby, barn, bebis, frisk, livet, mamma, mammablogg;

Kommentera inlägget här :