Julklappar, bilbarnsstol och läkarbesök.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Torsdag idag då och HEJ DÄR

(null)
Hemma hos oss är det som vilken vanlig torsdag som helst. Det som skiljer skulle vara att Cornelis är mycket gnälligare än vanligt. Man ska bara bära bära bära. Jä*lar om man får för sig att sätta sig ner... Tror hans vilja har gått från att vara lika stark som stål till stark som en diamant. Konstig jämförelse, men ni fattar. Imorgon fyller han 6 månader.
(null)
Den här fina sångboken fick Cornelis av sin gammelfarmor i julklapp. Tror vi dragit igenom alla låtar i boken tre gånger nu. Känns bra att sjunga för honom, känns som att vi gör "rätt" då.
(null)
Annars har vi köpt en bilbarnsstol till Cornelis idag och till och med hunnit montera den. Som vanligt när jag ska köpa nått orkar jag inte med så mycket strul. Hade hört att Be Safe fått bäst i test. Så vi gick in i babybutiken och efter 5 minuter kom vi ut ur butiken drygt 6000 kr fattigare... Orkade inte ens fråga om de andra aliternativen.
(null)
Hur fin matservis? Denna gav Cornelis gammelmormor till honom i julklapp. Strax ska den invigas!
(null)
Okej nu känns det som att detta inlägg blev asdeppigt men det är inte så jäkla bra just nu heller. Jag var hos läkaren idag och tog prover pga får massa blåmärken utan orsak. Att vänta på provsvar SUGER.

Tack för att du läste 

Taggar: baby, barn, bebis, jul, julklappar, livet, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karinora:

Vi har be safe och är den super!!! Gillar den än så länge iaf! 😊😊

Svar: Vad kul att höra! den blir nog jättebra! bara rätt dyr haha... kram
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :