Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Lite stolt över mig själv.

publicerat i Allmänt;

Goddag gott folk!

Under helgen som precis passerade lämnade jag ifrån mig Cornelis två gånger. Det är stort för mig. Fest i fredags och en lunch (räksalladen) med Alexandra och Sara i söndags. Det var jätteskönt faktiskt att gå iväg de två gångerna och känna noll ansvar! Är lite stolt över mig själv.

Efter lunchen igår som för övrigt var hur trevlig som helst tog jag med Cornelis ut på halkbanan. Det gick med andra ord knappt att gå, is överallt.

Såhär hittar man Jonas, Cornelis och Niklas mest hela tiden nu. På madrassen i vardagsrummet spelandes Tv-spel. Och snart har vi vänner på ingång för mer Tv-spelande. Har verkligen öppnat upp en ny värld för Jonas sedan jag introducerade honom för X-box. Haha.


KRAM

Kommentera inlägget här :