Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Lyx i en låda och tillrättalagda bilder.

publicerat i Allmänt;
Onsdagkväll, hej. Och hej du som läser <3

Jag har startat en prenumeration på dessa skönhetslådor under 3 månader. En lyxgrej ja, men det var jag värd tyckte jag. Säger vi. Aja, megakul att få hem en låda med smink å annat hem till dörren ändå.

Om jag hade skoj igårkväll när Jonas var på gymmet och Cornelis sov och jag fick packa upp min låda och lyxa till det lite extra lagom till mitt rutinmässiga kvälls-hemmaspa? JA! Få gotta ner sig i olika krämers dofter, nyanser på ögonskuggor och sånt ytligt. 

Det här med tillrättalagda och arrangerade bilder hörrni. Larvigt kanske många tycker. Vem har ens vita plastrosor i en vas i fotöljen lite uppsluppet placerade på en fejkfäll lixom? Nä, ingen. Men jag tycker om att hålla på så. Jag själv blir alltid glad och inspirerad av fina bilder där någon lagt lite extra krut på att vara kreativ osv! 

Här är produkterna jag fick hem igår allafall! KUL!

Nu ska jag redigera en film och sen sova. Kikar in här imorgon igen som vanligt såklart! KRAM!

Taggar: glossybox, livet, mammablogg, skönhet, smink;

Kommentera inlägget här :