Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

MATHEM vi älskar dig!

publicerat i Allmänt;
Godmorgon fina läsare <3 Hoppas er dag startat fint. Det gjorde vår. Bebisgos i sängen lixom, hur kan det inte börja bra?
Denna matleverans kom igårkväll. Vi har sedan några veckor tillbaka börjat få maten hemkörd direkt till dörren via Mathem. Vi prenumererar på deras 5-dagars matkasse för 4 personer.

Det är typ det bästa som hänt. Slippa tänka ut vad man ska äta, slippa fundera om man har saker hemma osv. Och det bästa av allt är att maten är SÅ god också. Visst, det är ingen gourmémat, men för två personer som har en liten baby på 5 månader så är detta lyx.

Kalkonfrikadeller ändå. Hade aldrig kommit på det själv, säkert jättegott!
 
TIPS!!

Taggar: livet, mammablogg, mat, mathem, tips;

Kommentera inlägget här :