Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Och sen blir allt lite bättre.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Godkväll fina bloggläsare <3
Här har vi min lilla 5-månaders Cornelis klädd i min bästa outfit på honom från Livly. Idag har vi varit på både babysång och mamma-träff med BVC!
Förra veckan var kaosig. Allt kändes rörigt. Men plötsligt känns allt lite lättare. Dopinbjudningarna är ivägskickade, tvättberget är inte fullt lika massivt, årets julklappar är planerade, räkningarna betalda, planerna för nyårsafton är spikade.. Till och med ångesten över introduktion av mat för Cornelis känns inte lika jobbig. Tidigare har det kännts jobbigt. Vad ska man ge lixom? Det är mycket att ha koll på gällande barns kost. Man kan lixom inte bara "råka" ge dem gryta med lite honung i som jag gjorde idag. Honung kan vara livsfarligt för spädisar om ni inte visste det. FAN fan fan asså.
Allafall så taggad på att inviga min nya fina almanacka för nästa år från Personlig Almanacka som nyss kom med posten. 2018 kommer bli bra, det vet jag!
Ikväll ska vi öva på manus inför morgondagens provfilmning. Låter så mycket coolare än vad det är.
Ta hand om er!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, livet, mamma, mammablogg, mammaledig, vardag;

Kommentera inlägget här :