Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Onsdag och resultatet av fotograferingen.

publicerat i Allmänt;

Hej! Hoppas allt är bra med dig 🖤

Vår dag började med finfrukost och mys på madrassen. Cornelis gulpade glatt i sig katrinplommon som sin frukost. Han riktigt sträcker sig efter skeden innan den ska in i munnen. 

Mitt frukostsällskap.

Efter att ha hängt med Emma lite på stan idag och inhandlat Cornelis jul- och nyårsoutfit från P.O.P (röd fluga till vit krage ASSÅ) så möttes jag hemma av leveransen av bilderna vi tog i studio för några veckor sedan. Slet upp paketen de låg i innan jag ens hunnit få av mig skorna kan jag säga.

TADA!! Är så nöjd med resultatet! Tänker mig att dessa inramade förstoringar kommer få mer rättvisa när vi har större boende med större väggar i framtiden. De förtjänar lixom inte denna lilla vägg egentligen, men det funkar.


Ikväll ska jag baka saffransmuffins för imorgon får vi besök! Två saker jag gillar: att ha gäster samt att baka!

Kommentera inlägget här :