Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vraket bloggar om julbak.

publicerat i Allmänt;

Godmorgon. Bil-bloggning igen då. Inatt vaknade Cornelis prick varje timme mellan 23 och 06 så idag mår man som man mår. Dessutom har han fått tänder och biter mig i brösten. Hur mår ni då?

Lite bilder från julbaket igår. Här är farmor <3

Fyra sorters bakverk fick vi till!

Cornelis mormor och morfar var ute och gick en lång promenad med honom så jag fick baka på ostört. Var rätt skönt faktiskt.

Cornelis favvo-syssla. Ta av folk deras glasögon och äta dem.

Fantastiskt tycker C när folk leker och busar med honom. Här hjälper min kusin honom att öva på att gå!


Om nån timme ska jag möta upp Sandra och Emma och vi ska till Babyworld och handla julklappar till barnen!

Kommentera inlägget här :