Gravid vecka 21

publicerat i Graviditet;
Magbild från vecka 21 ❤
Men här och nu är jag i vecka 22. Bebisens nya favvohobby är att göra dubbla bakåtvolter inne i magen. Eller så känns det allafall. Gärna sent sent på kvällen sparkar han när mamman i fråga ska sova. Min och Jonas nya kvällsrutin är att ligga och lysa på magen med ficklampa för att tydligare se hur magen reser sig när han buffar runt och har sig. Gullungen ❤ ❤ 
Bilderna ovan är från imorse på min grymma frukost. Ikväll är det kvällsjobb så det har varit soffhäng framför Malou efter Tio i vanlig ordining. Känns okej med jobbet för resten av veckan, mest på grund av att jag har mina fina kollegor. Som jag kan HATA mitt jobb men ibland ändå ÄLSKA det. Igår hade en patient köpt finfika till avdelningen och skrivit ett gulligt tack-kort där mitt namn fanns med. Sånt suger man åt sig av och lever på länge.

Första inlägget - Välkommen!

publicerat i Graviditet;
Lilla älsklingen. Möjligt att tummen är i munnen på bilden till höger, gulle haha!
Bilder från RUL idag 10:e februari i vecka 20 (19+1). Bebisen fick helt klart godkänt. Allt såg fint ut, organen var fina och måtten var bra. Inga anmärkningar fanns. Vi är så tacksamma, finns inte ord. Hoppas allt fortsätter lika bra nu. Hoppas att lilla hjärtat stannar hela tiden ut nu och att vi får välkomna en frisk liten bebis i sommar. En pojke blir det troligtvis. Vår lilla pojke.
Här kommer jag att skriva om graviditeten och vardagen. Välkommen att ta del av det!
// Rebecka