Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Älskar barnvagnspromenaderna

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Hej ♥ Nedan kommer några bilder från när vi var ute med barnvagnen denna onsdag. Så HIMLA mysigt att bara strosa runt kvarteret med varsin kaffemugg, stanna till i en park och avsluta för lite småhandling på mataffären. Det behöver inte vara svårare, men sån livskvalitet det är.
Stolt pappa ute på andra barnvagnspromenaden någonsin. 
Ett amningsstopp i parken. Gick hur bra som helst! 
Stolt mamma.
Annars har vi denna onsdag haft Cornelis farmor och farfar samt faster och fasters pojkvän över på besök. Så många som vill träffa lilla älsklingen.
Imorgon kommer BVC-sköterskan hem till oss och ska väga bebis. Är så nervös att han inte ska ha gått upp något... Återkommer med hur det gick!

Taggar: baby, bebis;

Kommentera inlägget här :