Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Svettig sommardag och abstinens efter bebis.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Lördag. Tänkte visa några bilder från vår ytterst omärkvärdiga men ack så mysiga helgdag. Inte för att jag kan skilja på dagarna numera, men ändå. Långa vagnpromenader och mycket chilla hemma är det mesta vi gör nu för tiden!
Jag poserandes med min kära vagn. Söt klänning kan tyckas, men galet osmidig för att mata liten hungrig bebis. Är så rädd för mjölkstockning så går runt med svinvarma vadderade bröstvärmare överallt - förstår ni hur svettigt det blir i detta juliväder!?   
16 dagar gamla Cornelis! Strax efter att den här fridfulla bilden togs fick han nog och la av ett gallskrik!
Pappa J.
Nu i eftermiddag har vi haft tant Ulrika här på besök. Så kul hur alla blir tanter och farbröder i förhållande till Cornelis, oavsett om personerna i fråga bara är i 20-års åldern... Finfin present i form av vantar och mössa fick vi allafall. Blir perfekt för ruggiga höstpromenader senare i år.
Vad har vi mer gjort idag, jo AMMAT!! Jag tror att den här lilla killen är inne för att bulka. Trots att bebis sitter fastklistrad vid mig nästan dygnet runt så saknar jag honom när Jonas har honom. Måste då gå fram och pussa mig lite mätt på honom för att sedan kunna återgå till det jag höll på med.
Till middag ikväll har vi ätit chark! På grund av bakterierisken höll jag mig undan från sånt här under graviditeten, så detta var verkligen efterlängtat!
Och jag måste ju bara kommentera det faktum att mitt inlägg "Saker jag aldrig vill glömma från min graviditet" ligger uppe på blogg.se startsida just nu. Vilken ära! ♥ Välkommen hit du som läser och kanske vill komma tillbaka. Kram!

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig, mys, pappa;

Kommentera inlägget här :