Svettig sommardag och abstinens efter bebis.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Lördag. Tänkte visa några bilder från vår ytterst omärkvärdiga men ack så mysiga helgdag. Inte för att jag kan skilja på dagarna numera, men ändå. Långa vagnpromenader och mycket chilla hemma är det mesta vi gör nu för tiden!
Jag poserandes med min kära vagn. Söt klänning kan tyckas, men galet osmidig för att mata liten hungrig bebis. Är så rädd för mjölkstockning så går runt med svinvarma vadderade bröstvärmare överallt - förstår ni hur svettigt det blir i detta juliväder!?   
16 dagar gamla Cornelis! Strax efter att den här fridfulla bilden togs fick han nog och la av ett gallskrik!
Pappa J.
Nu i eftermiddag har vi haft tant Ulrika här på besök. Så kul hur alla blir tanter och farbröder i förhållande till Cornelis, oavsett om personerna i fråga bara är i 20-års åldern... Finfin present i form av vantar och mössa fick vi allafall. Blir perfekt för ruggiga höstpromenader senare i år.
Vad har vi mer gjort idag, jo AMMAT!! Jag tror att den här lilla killen är inne för att bulka. Trots att bebis sitter fastklistrad vid mig nästan dygnet runt så saknar jag honom när Jonas har honom. Måste då gå fram och pussa mig lite mätt på honom för att sedan kunna återgå till det jag höll på med.
Till middag ikväll har vi ätit chark! På grund av bakterierisken höll jag mig undan från sånt här under graviditeten, så detta var verkligen efterlängtat!
Och jag måste ju bara kommentera det faktum att mitt inlägg "Saker jag aldrig vill glömma från min graviditet" ligger uppe på blogg.se startsida just nu. Vilken ära! ♥ Välkommen hit du som läser och kanske vill komma tillbaka. Kram!

Taggar: baby, bebis, familj, mamma, mammaledig, mys, pappa;

Kommentera inlägget här :