Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Fantastiska ställe

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Halloj ♥ Har inte varit lika aktiv här inne på sistonne och det beror inte på att bebisen har kommit, utan på att det gått åt så mycket tid åt att boa på sistone. Rensa i förråd, åka till återvinningen, tvätta bebiskläder, göra fotoböcker.. Vill typ beta av så mycket tråkgöra som möjligt innan hans ankomst. Nedan följer ett par bilder från midsommarhelgen som spenderades på vårt landställe. Så härligt att vara där ♥
Frukostutsikten.
Bror och kusin.
Mycket gofika och orimligt många koppar kaffe har förtärts. Mys!
Kvällsutsikten.
Lunchtajm! 
Nytillkommet ur graviditetens synvinkel är ilningar i hela magen och kramp i ljumskarna när man står upp för länge eller går för långt. Betyder väl att man ska dra ner på tempot nu antar jag. Kanske inte springa den där extra milen på löprundan. Skämt åsido - springer typ aldrig, inte ens ogravid!! Förhoppningsvis var vi på det sista rutinbesöket hos barnmorskan idag. Är så jäkla taggad på att träffa vår son nu!!!

Födelsedagsfirande, innemys & fina människor.

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Hej ♥ Ett gäng bilder från sista tiden följer nedan.
I söndags nalkades lite uppvaktning för brorsan som fyllt år. Avnjöt den fina tårtan gjorde jag, Jonas, födelsedagsbarnet Chrille själv och farmor. 
Många härliga skratt från den eftermiddagen. Jonas och Chrille i bild ovan.
Såhär har jag spenderat mycket tid de senaste dagarna - mest myst inomhus med en liten mops som gillar att vara NÄRA. Asså!! ♥ Håller på att göra fotoböcker online på datorn, ett stort projekt.... Är inte den som gillar att pressa i solen och särskilt nu såhär sent i graviditeten (vecka 39!!) så blir jag tokig i värmen, så det har varit perfekt att ägna sig åt mina fotoböcker.
Många trevliga kvällar ihop med Jonas familj har det blivit på sistonne. Har så kul ihop med dem! Här åt vi egengjorda burgare!
I tisdags hängde jag med Frida! Vi hade så himla mysigt. Finlunch på Carolas Eko i Norra Djurgårdsstaden. Åt burgare precis som kvällen innan - lätt bästa mat!! Efter lunchen gick vi runt i Djurgårdsstaden och drömde oss bort lite bland alla fina nybyggen. Sjukt fint ställe som håller på att byggas fram.
Idag är det torsdag och Jonas och jag är hemma i Uppsala igen. Vi gjorde en liten utflykt tidigare idag till Ulva Kvarn. Köpte svindyra jordgubbar och chillade på en filt intill ett vattendrag där jag somnade.. Imorgon bär det av söderut för midsommarfirande på landstället. Hoppas inte lillen vill ut nu de närmsta dagarna för då blir det långt till närmsta förlossning. Vi lever så riskabelt ;)
Trevlig midsommar till er alla 

Lite bilder från sistone

publicerat i Allmänt;
Hej ♥ Lite dålig uppdatering här. Har haft ett par mysiga dagar i Täby/Stockholm.
I onsdags hängde Jonas och jag på Södermalm. Strosade runt bland små butiker och njöt av fina gator. 
Hade bästa utsikten när vi åt lunch på Hermans på Fjällgatan ♥
Veganbuffé! Går det att få en snygg bild på en tallrik buffémat? Nää tror inte det..
Åt glass gjorde vi också. Otroligt slabbigt men gott.
Igår torsdag hängde vi mest med den här myskillen. Mycket slappande på altanen osv.
Jag och vecka 38-magen! Och igårkväll köpte vi sista bebissaken vilket var en bilbarnstol (skönt!! kom nu bebis) samt var jag på Operan med mamma. Mys!
Kram!