Fantastiska ställe

publicerat i Allmänt, Graviditet, Vardag;
Halloj ♥ Har inte varit lika aktiv här inne på sistonne och det beror inte på att bebisen har kommit, utan på att det gått åt så mycket tid åt att boa på sistone. Rensa i förråd, åka till återvinningen, tvätta bebiskläder, göra fotoböcker.. Vill typ beta av så mycket tråkgöra som möjligt innan hans ankomst. Nedan följer ett par bilder från midsommarhelgen som spenderades på vårt landställe. Så härligt att vara där ♥
Frukostutsikten.
Bror och kusin.
Mycket gofika och orimligt många koppar kaffe har förtärts. Mys!
Kvällsutsikten.
Lunchtajm! 
Nytillkommet ur graviditetens synvinkel är ilningar i hela magen och kramp i ljumskarna när man står upp för länge eller går för långt. Betyder väl att man ska dra ner på tempot nu antar jag. Kanske inte springa den där extra milen på löprundan. Skämt åsido - springer typ aldrig, inte ens ogravid!! Förhoppningsvis var vi på det sista rutinbesöket hos barnmorskan idag. Är så jäkla taggad på att träffa vår son nu!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema gravid i v 37:

Vad härligt att ni haft en bra midsommarhelg! Visst är det roligt att boa?:) Jag har kommit in i en riktig perjod då det händer mycket! Tänk snart är din lille här!

Svar: Ja det är så fantastikt mysigt att boa ♥ Men än mysigare att vara i en bebisbubbla vilket vi nu äntligen är :D Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :