Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Fantastiska ställe

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Halloj ♥ Har inte varit lika aktiv här inne på sistonne och det beror inte på att bebisen har kommit, utan på att det gått åt så mycket tid åt att boa på sistone. Rensa i förråd, åka till återvinningen, tvätta bebiskläder, göra fotoböcker.. Vill typ beta av så mycket tråkgöra som möjligt innan hans ankomst. Nedan följer ett par bilder från midsommarhelgen som spenderades på vårt landställe. Så härligt att vara där ♥
Frukostutsikten.
Bror och kusin.
Mycket gofika och orimligt många koppar kaffe har förtärts. Mys!
Kvällsutsikten.
Lunchtajm! 
Nytillkommet ur graviditetens synvinkel är ilningar i hela magen och kramp i ljumskarna när man står upp för länge eller går för långt. Betyder väl att man ska dra ner på tempot nu antar jag. Kanske inte springa den där extra milen på löprundan. Skämt åsido - springer typ aldrig, inte ens ogravid!! Förhoppningsvis var vi på det sista rutinbesöket hos barnmorskan idag. Är så jäkla taggad på att träffa vår son nu!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema gravid i v 37:

Vad härligt att ni haft en bra midsommarhelg! Visst är det roligt att boa?:) Jag har kommit in i en riktig perjod då det händer mycket! Tänk snart är din lille här!

Svar: Ja det är så fantastikt mysigt att boa ♥ Men än mysigare att vara i en bebisbubbla vilket vi nu äntligen är :D Kram!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :