Födelsedagsfirande, innemys & fina människor.

publicerat i Allmänt, Graviditet, Vardag;
Hej ♥ Ett gäng bilder från sista tiden följer nedan.
I söndags nalkades lite uppvaktning för brorsan som fyllt år. Avnjöt den fina tårtan gjorde jag, Jonas, födelsedagsbarnet Chrille själv och farmor. 
Många härliga skratt från den eftermiddagen. Jonas och Chrille i bild ovan.
Såhär har jag spenderat mycket tid de senaste dagarna - mest myst inomhus med en liten mops som gillar att vara NÄRA. Asså!! ♥ Håller på att göra fotoböcker online på datorn, ett stort projekt.... Är inte den som gillar att pressa i solen och särskilt nu såhär sent i graviditeten (vecka 39!!) så blir jag tokig i värmen, så det har varit perfekt att ägna sig åt mina fotoböcker.
Många trevliga kvällar ihop med Jonas familj har det blivit på sistonne. Har så kul ihop med dem! Här åt vi egengjorda burgare!
I tisdags hängde jag med Frida! Vi hade så himla mysigt. Finlunch på Carolas Eko i Norra Djurgårdsstaden. Åt burgare precis som kvällen innan - lätt bästa mat!! Efter lunchen gick vi runt i Djurgårdsstaden och drömde oss bort lite bland alla fina nybyggen. Sjukt fint ställe som håller på att byggas fram.
Idag är det torsdag och Jonas och jag är hemma i Uppsala igen. Vi gjorde en liten utflykt tidigare idag till Ulva Kvarn. Köpte svindyra jordgubbar och chillade på en filt intill ett vattendrag där jag somnade.. Imorgon bär det av söderut för midsommarfirande på landstället. Hoppas inte lillen vill ut nu de närmsta dagarna för då blir det långt till närmsta förlossning. Vi lever så riskabelt ;)
Trevlig midsommar till er alla 

Taggar: familj, gravid, graviditet, hund, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema gravid i v 37:

Hoppas den stannar inne tills ni kommer hem! Tänk vad häftigt snart är din bebis hör! V39 känns så häftigt och så långt borta:)

Kommentera inlägget här :