Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Födelsedagsfirande, innemys & fina människor.

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Hej ♥ Ett gäng bilder från sista tiden följer nedan.
I söndags nalkades lite uppvaktning för brorsan som fyllt år. Avnjöt den fina tårtan gjorde jag, Jonas, födelsedagsbarnet Chrille själv och farmor. 
Många härliga skratt från den eftermiddagen. Jonas och Chrille i bild ovan.
Såhär har jag spenderat mycket tid de senaste dagarna - mest myst inomhus med en liten mops som gillar att vara NÄRA. Asså!! ♥ Håller på att göra fotoböcker online på datorn, ett stort projekt.... Är inte den som gillar att pressa i solen och särskilt nu såhär sent i graviditeten (vecka 39!!) så blir jag tokig i värmen, så det har varit perfekt att ägna sig åt mina fotoböcker.
Många trevliga kvällar ihop med Jonas familj har det blivit på sistonne. Har så kul ihop med dem! Här åt vi egengjorda burgare!
I tisdags hängde jag med Frida! Vi hade så himla mysigt. Finlunch på Carolas Eko i Norra Djurgårdsstaden. Åt burgare precis som kvällen innan - lätt bästa mat!! Efter lunchen gick vi runt i Djurgårdsstaden och drömde oss bort lite bland alla fina nybyggen. Sjukt fint ställe som håller på att byggas fram.
Idag är det torsdag och Jonas och jag är hemma i Uppsala igen. Vi gjorde en liten utflykt tidigare idag till Ulva Kvarn. Köpte svindyra jordgubbar och chillade på en filt intill ett vattendrag där jag somnade.. Imorgon bär det av söderut för midsommarfirande på landstället. Hoppas inte lillen vill ut nu de närmsta dagarna för då blir det långt till närmsta förlossning. Vi lever så riskabelt ;)
Trevlig midsommar till er alla 

Taggar: familj, gravid, graviditet, hund, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema gravid i v 37:

Hoppas den stannar inne tills ni kommer hem! Tänk vad häftigt snart är din bebis hör! V39 känns så häftigt och så långt borta:)

Kommentera inlägget här :