Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Helgen - hundmys, examensfirande och massa gofika

publicerat i Allmänt;
Söndag. Nedan kommer några bilder från vår helg som spenderats i Täby hos Jonas föräldrar. Som vi gillar att åka hit och umgås med nära och kära. Något som också är så himla nice med att vara i Täby är det faktum att man bara kan öppna nån altandörr så är man ute i trädgården. Dröm!
Hugo och Jonas. Massa mopsmys har det givetvis blivit med denna goa kille!
Igår lördag var det examensfirande av Jonas syster Ellen som precis gått klart en svår utbildning. Hon är så duktig! Visst fick Jonas föresten till en snygg dukning med bladen? En och annan snigel kom med in men äsch, allt kan ju inte vara perfekt.
Det bjöds på mycket goda saker!
Jonas och Ellen!
GOFIKA ♥
Nu drar vi strax tillbaka till Uppsala. Jag ska på min gravidyoga i eftermiddag - har längtat efter det! 
Kram!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av EVELINA:

Vad kul med examensfirande! Och han fick definitivt till dukningen – en och annan snigel gör det ju bara mer autentiskt ;)

Svar: Haha, men ellerhur!! :D
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken fin buffé och tårta😊

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken fin buffé och tårta😊

Kommentera inlägget här :