Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Magen hade växt!

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Måndag. Hejsan! ♥ Min dag började hos barnmorskan för kontrollmätning av magen som hade avstannat lite i tillväxt. Men sedan förra besöket hade den faktiskt ökat med 1 cm. EN CENTIMETER!!! Gjorde mig SÅ glad - det betyder att lillkillen växer som han ska! 
Det glädjande beskedet "firade" Jonas och jag med att dra av en timme på gymmet. Men tro inte att jag gjorde några stordåd där. Satt mest på en matta och gjorde stillsamma ryggövningar, hehe. Jonas har sommarlov nu så jag har sällskap mest hela tiden nu. Väl hemma igen åt vi falafelrulle!
Har inte gjort särskild stor nytta idag som ni ser. Men ikväll får vi lite gäster över. Mer om det imorrn.
Hoppas ni får en bra måndagskväll!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema-Gravid i v 34:

Vad härligt att läsa att sfmåttet gått upp:) hoppas ni får en bra kväll med främmande:)

Svar: Ja det var verkligen en lättnad att slippa åka upp och dubbelkolla med ett ultraljud (inte för att det inte är jättekul att se sin bebis sprattla runt där på skärmen, men du förstår :))Ha en fortsatt fin vecka!
Kram :)
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Men åh så underbart! Maten såg även fantastiskt god ut :)

3:e kommentar, skriven , av Katta:

Vad gott!

4:e kommentar, skriven , av Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Härligt att magen hade vuxit :)

Svar: Ja det var sån lättnad verkligen :D
Rebecka Lindström

5:e kommentar, skriven , av Louise:

Mumsigt :)

Kommentera inlägget här :