Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Stockholmskväll & hemmachill

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
ONSDAG.Hej! En liten uppdatering om de senaste två dagarna som passerat. Fortsätter leva gott. Igår träffade jag fina vänner i Stockholm. Sara, Jonna och Alexandra ♥ Såå mycket vi haft ihop med varandra ändå de senaste fyra åren tack vare sjuksköterskeutbildningen, fint! Inte bara att hänga med dem gjorde mig på mycket gott humör, även att få vara lite i huvudstaden var mycket trevligt!
Sånna här megagoda Wallenbergare åt vi på Grodan vid Stureplan. Rätten var dock en riktig prövning för min halsbränna, haha! Har allafall införskaffat mig tuggtabletter mot det besväret nu. Ska dock inte klaga, har faktiskt ett barn i magen.
TORSDAG.Och idag har jag och Jonas haft en riktigt lugn dag. Min dag började dock lite väl tidigt, vid 04.50 mer exakt. Då bestämde sig nämligen bebis för att sätta igång och leva loppan, inte lättaste att somna om då. Bara att vänja sig vid konstiga sovtider gissar jag. Man sover ju inte direkt som en prinsessa såhär sent i graviditeten. Senare på förmiddagen drog vi allafall av ett gympass följt av lunch på thairestaurang. Eftermiddagen spenderades i mysfotöljen ägnandes åt två utav mina favvosysslor - blogg- och tidiningsläsning!
En gullig sak är att vi börjat sova med Cornelis kläder, detta så att dem ska lukta oss sen. Det tipset gav BVC-sköterskan oss på förra föräldrarträffen.
Ikväll har vi haft Adam här på middag! Fläskfilé bjöd vi på. Nu blir det film. Kulkul!

Taggar: gravid, graviditet, mammaledig, restaurang, stockholm;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sabina, mamma till 3:

Åh harregud, att dom varit så små att dom kunnat ha så snuttiga kläder! Njut när han väl är här för tiden SPRINGER verkligen förbi! <3

Svar: Det ska jag verkligen försöka göra till fullo!! :D
Kram!
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Sabina, mamma till 3:

SV; Jamen visst är det! :D Jag kan inte få nog av att läsa folks förlossningsberättelser, går till och med tillbaka ibland och läser om mina bara för att minnas tillbaka :P Så spännande att allas förlossningar är så olika också!

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Mysigt :). Gör samma med filtar och någon nalle med :), det är jättebra sen för framtiden :).

Svar: ÅÅ tack för tips!! :D Kram!
Rebecka Lindström

4:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, såg verkligen så härligt ut! :)

Kommentera inlägget här :