Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Myshelg

publicerat i Allmänt;
Vi har haft en sån myshelg! Först tacokväll hos kusinerna i fredags. Och sen i lördags åkte vi till Ulriksdal och åt lunch i växthuscaféet och strosade runt i solen. Älskar det stället!!
På lördagskvällen häng med denna goa kille och middag med hela Jonas familj. Idag söndag har vi fikat i Sigtuna och gymmat. Och nu blir det hemmaspa! Såå att, jag är hyfsat ganska nöjd med denna lediga helg så att säga! Hej!
 

Gravid vecka 26 (nästan) och lite från sistonne!

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Då var snart vecka 26 här! Mår hur bra som helst!! Förutom mardrömmarna....... Drömmer att jag super mig full, vaknar upp och har panik att jag skadat honom. Inte kul. Det sparkas fortsatt mycket inne i magen. Något nytt är att han ibland placerar sin lilla kropp i ena halvan av magen. Det ser helt knäppt ut, en jättehård bula på ena sidan om naveln och helt platt på andra sidan. Buffar man lite på bulan lägger han sig till rätta igen. Gosen<3 Har även kommit på att jag kanske har någon slags craving trots allt - filmjölk!!! 
Hans lilla och med betoning på lilla hörna börjar ta plats. Såklart kunde jag inte vänta med att slita upp de små sängkläderna, så sängen står nu bäddad såhär tre månader i förväg. Lär behövas dammas av senare... Så nöjd med lösningen utav skötbord!!
Helgen:
Annars hade jag besök av dessa tjejor ovan samt Johanna i helgen. Mys!!!!!!Jonas har en ny favvosyssla. Att fritera saker. Gick och köpte honom en hålslev bara för det. Igår åt vi schnitzel och hemmagjorda pommes t.ex!!
Allt för denna gång!

Helgen som var

publicerat i Allmänt;
Fredag: Ledig + våffelfrukost med Jonas! På kvällen kom Ullis hit, vi åt finmiddag och kollade Let´s Dance. Sågade dem flesta deltagarna, stackarna haha. Mysdag!
Lördag: Cyklade till Gränby centrum i solen och gick på spa en timme. Sen köpte jag bebissaker. Har mest köpt saker i ljusa, pastelliga färger. Det är snyggast tycker jag. Men fick lite dåligt samvete. Klart en bebis vill ha massa färglada saker omkring sig. Måste gå och köpa klossar och bjällror i skrikigt grönt, rött och blått nu...
Är i vecka 24 nu!! Det är så konstigt, ena dagen tycker jag att magen ser ut typ som innan jag blev gravid, andra dagen tänker jag "Nää.. Nä. Nu bara KAN den inte växa mer." Hur ska jag ens se ut om 15 veckor då lixom. Hmm. Igår, måndag, hade jag sån jäkla bra kväll på jobbet. Jag och mina mysiga kollegor beställde mat som levererades direkt upp till avdelningen. ÄLSKAR när jobbet inte är så himla döseriöst hela tiden. Hade ovanligt mycket tid för alla mina (två stycken hehe) patienter. Sista timmen innan nattpersonalen tog över gick åt till att läsa hälsotidning och gå igenom Cerveras utbud av skålar. Drömmen ju!