Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Gravid vecka 26 (nästan) och lite från sistonne!

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Då var snart vecka 26 här! Mår hur bra som helst!! Förutom mardrömmarna....... Drömmer att jag super mig full, vaknar upp och har panik att jag skadat honom. Inte kul. Det sparkas fortsatt mycket inne i magen. Något nytt är att han ibland placerar sin lilla kropp i ena halvan av magen. Det ser helt knäppt ut, en jättehård bula på ena sidan om naveln och helt platt på andra sidan. Buffar man lite på bulan lägger han sig till rätta igen. Gosen<3 Har även kommit på att jag kanske har någon slags craving trots allt - filmjölk!!! 
Hans lilla och med betoning på lilla hörna börjar ta plats. Såklart kunde jag inte vänta med att slita upp de små sängkläderna, så sängen står nu bäddad såhär tre månader i förväg. Lär behövas dammas av senare... Så nöjd med lösningen utav skötbord!!
Helgen:
Annars hade jag besök av dessa tjejor ovan samt Johanna i helgen. Mys!!!!!!Jonas har en ny favvosyssla. Att fritera saker. Gick och köpte honom en hålslev bara för det. Igår åt vi schnitzel och hemmagjorda pommes t.ex!!
Allt för denna gång!

Taggar: gravid, graviditet, mat;

Kommentera inlägget här :