Helgen som var

publicerat i Allmänt;
Fredag: Ledig + våffelfrukost med Jonas! På kvällen kom Ullis hit, vi åt finmiddag och kollade Let´s Dance. Sågade dem flesta deltagarna, stackarna haha. Mysdag!
Lördag: Cyklade till Gränby centrum i solen och gick på spa en timme. Sen köpte jag bebissaker. Har mest köpt saker i ljusa, pastelliga färger. Det är snyggast tycker jag. Men fick lite dåligt samvete. Klart en bebis vill ha massa färglada saker omkring sig. Måste gå och köpa klossar och bjällror i skrikigt grönt, rött och blått nu...
Är i vecka 24 nu!! Det är så konstigt, ena dagen tycker jag att magen ser ut typ som innan jag blev gravid, andra dagen tänker jag "Nää.. Nä. Nu bara KAN den inte växa mer." Hur ska jag ens se ut om 15 veckor då lixom. Hmm. Igår, måndag, hade jag sån jäkla bra kväll på jobbet. Jag och mina mysiga kollegor beställde mat som levererades direkt upp till avdelningen. ÄLSKAR när jobbet inte är så himla döseriöst hela tiden. Hade ovanligt mycket tid för alla mina (två stycken hehe) patienter. Sista timmen innan nattpersonalen tog över gick åt till att läsa hälsotidning och gå igenom Cerveras utbud av skålar. Drömmen ju!

Taggar: gravid, graviditet;

Kommentera inlägget här :