Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Balkonghäng, kosläpp och restaurangbesök

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Lite helgbilder! Första middagen ute på balkongen hade Jonas och jag i fredagskväll. Satt ute till sent efter midnatt gjorde vi, inte ett dugg kallt!
I lördags hade vi en riktig mysdag. Kosläpp på Stabby Gård följt av lunch och prommis i Linnés Hammarby.
Senare samma kväll hade vi bokat bord på Miss Voon i Uppsala. Bland det finaste ställena vi varit på. 
Och igår söndag var jag bland annat på första gravidyogalektionen. Jag var längst gången av alla. Superbra och mysig söndagssyssla var det allafall! Vill ju inte bli uttråkad nu när jag väntar på lilla älsklingen.

Taggar: gravid, graviditet, mammaledig, mat, restaurang;

Kommentera inlägget här :