Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Barnmorskebesök vecka 36

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Från en solig dag i Stadsparken förra veckan.
Halloo! Lite kvällsbloggning. Imorse var jag hos barnmorskan. Det gick väl fint men, mag-måttet eller sf-måttet hade inte ökat något sedan förra besöket för två veckor sedan. Kändes ju inte så kul, man vill ju gärna att allt ska vara heeeeelt perfekt när det kommer till ens graviditet. Ska nu dit på extrakoll om en vecka och om måttet fortfarande inte ökat måste vi upp och dubbelkolla tillväxten med hjälp av ultraljud. Men som barnmorskan sa, bebisen kan ha sjunkit längre ner i bäckenet och kan vara anledningen till att måttet är detsamma. Det viktigaste är ändå att barnet rör på sig, och det gör han ju... Men ändå, man vill gärna att INGET ska avvika det minsta i detta.
Har någon annan gravid/mamma varit med om liknande, att måttet avvikt eller avstannat på något sätt? 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Dema-Gravid i v 34:

Min förr graviditet stannade sf måttet i v 31. Fick gå på tul och han mådde bara bra i magen. Kom ut en normalstor pojke på 3245 gram i 37+0. Han la sig troligen längre ner och bakåt mot ryggen i slutet. Hoppas det börjar växa igen! Vilken fin blogg förresten! Här blir jag kvar och följer sista veckorna😀

Svar: Tack så jättemycket för din kommentar! Det lugnar verkligen. Vad kul att du känner så :D Kommer följa dig med, du skriver mycket bra! Så fint och värt att kunna få ta del av andra som går igenom samma sak.Kram!
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Erika:

Vilken superfin klänning, var kommer den ifrån? :)
Mitt har inte avstannat, men för några veckor sedan hade det bara växt ytterst lite, som tur är hade han växt till sig vid förra bm-besöket. Men är nog vanligt att det är olika pga hur de ligger där inne i magen :)

Svar: Tack! :D Den är från en hemsida som heter http://sandrajosefin.com! Den är verkligen fantastiskt skön och man kan använda den sen om man vill amma! :)Vad skönt att ditt mått oxå växer (även om det ibland bara handlar om någon ynka centimeter. Man får inte glömma att sf-måttet är ett grovt tillväxtmått och att allt oftast är hur bra som helst med bebisen trots att kurvan inte går perfekt uppåt!
kram :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :