Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Fina fina vänner

publicerat i Allmänt;
I helgen blev jag så himla överraskad. Mina fina vänner hade alltså bestämt sig för att uppvakta mig för att jag snart ska få en bebis. 
Så rörande så det inte är sant. Hembakta kakor och cupcakes, världens godaste tårta, sjukt fin dekoration och presenter. Åkte även på att gissa smaker på barnmat och choklad i blöjor. Det sistnämnda otroligt motbjudande haha!
Älsklingsvänner <3 <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Johanna Utterberg:

Men åh så gulligt av dem och så roligt med uppvaktning! :)

Kommentera inlägget här :