Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Från en riktigt bra tisdag i väntans tider

publicerat i Allmänt, Graviditet nr 1;
Idag är det onsdag, klockan är över ett och jag har inte tagit mig från sängen än. Har bland annat kollat på min favoritserie Barnmorskan i East End och lipat en massa åt det. Har inte mycket inplanerat idag mer än att baka bröd. 
Igår tisdag däremot hade jag betydligt mer för mig. Det är därför det känns okej att ha en lat och händelselös dag här och där. Gick klädd som bilderna ovan. Kan inte fatta att jag snart går in i vecka 34!!!! 
Satt ute på balkongen, lyssnade på podcast och åt lunch. På eftermiddagen hade vi ännu en gruppträff med de andra blivande föräldrarna och vi gick igenom förlossningens faser bland annat. Gick därifrån och kände mig megataggad!!! Gillar verkligen dessa träffar - supergullig ledare och massa trevliga par. Kvällen fortsatte med en powerwalk tillsammans med Alexa (hur powerig den nu blev på grund av mig vet jag inte hehe) följt av pizza-middag hemma med Jonas.
Härliga dagar!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Louise:

Vilka mysiga bilder! :)

2:a kommentar, skriven , av Cornelia:

Åhh, det låter som en suuupermysig dag!

Kommentera inlägget här :