Mag-uppdatering

publicerat i Allmänt, Bebis, Graviditet;
Lilla efterlängtade pojke, i en hel månad till måste jag vänta på dig. Ibland är aktiviteten helt otrolig inne i magen. Nästan så man tänker "nu får du lugna dig lite".. Sen påminns jag fort om hur fantastiskt det är att jag faktiskt bär denna starka friska unge. Får inte för en sekund klaga. Det gör inget att bebissparkarna ibland gör ont. Oavsett hur deformerad magen än blir under korta stunder för att bebis sträcker på sig eller hur högt jag än hoppar för en överraskande spark - jag är bara så tacksam att det rör sig. När det inte rört sig på ett tag börjar jag direkt nojja och Jonas måste lugna mig. "Han vilar ju bara", försöker han säga medan jag lite lätt försöker buffa igång lillen för att få gensvar.
Uppskattar att lyssna till andra gravidas upplevelser. Få känna igen sig. Och så känslig man är sen. Det räckte med att en tjej på Youtube jag följer berättade just hur hårda sparkarna kan vara så att man nästan blir rädd av det oförberedda - då började jag gråta. "Så känner jag OCKSÅÅÅÅ"..... Haha, inte lätt. Och appropå magbilderna ovan, det ser ju nästan sjukt ut vilken kula man får. Men så naturligt det ändå är. Knäppt ändå det här med gravida magar.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pauline Hurtig:

ååh så fin, nu saknar jag min mage, för ett år sedan såg jag också ut så där :)

Svar: Tack ♥ Förstår det! :) Ska försöka att njuta av sista tiden med magen istället för att bara längta fram hela tiden - dock lättare sagt än gjort!Kram
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :