Mobilbilder från en måndag

publicerat i Allmänt, Vardag;
Idag har Jonas och jag haft världens chilldag. Glad för allt sällskap eftersom jag är ledig prick varenda dag. Vi tog först av allt sovmorgon och började sedan dagen med god frukost och egen apelsinjuice i soffan. Självklart såg vi på Malou efter tio, det tittar jag på varje morgon! Sen började vi fixa och dona lite här hemma och gjorde oss redo för dagen. Det bästa jag vet är läppbalsam med färg i och detta från YSL är grymt! Det har jag på mig varenda dag. Får passa på att ha smink på läpparna nu, det lär man ju inte vilja ha sedan när man har en bebis att pussa på... ♥
Dagen fortsatte med att vi drog till gymmet. Går väldigt bra att köra på som vanligt tycker jag trots magen.
Vi tog därefter varsin hamburgare på Max och uträttade lite ärenden. Äntligen har vi införskaffat oss ett babynest så att jag kommer våga sova med lillen sen. Väl hemma igen på eftermiddagen ägnade vi oss åt att se på film (Rebecka), spela datorspel (Jonas), dricka kaffe samt sova (Rebecka). Haha.. Bild på nya soffborden, väldigt nöjd!
Till middag lagade vi kött! Potatisen gjorde vi något väldigt spännande med - kokade den klar, tog upp och mosade lätt och sen ner i kokande olja för snabb fritering. SÅ gott!
Ikväll har jag haft hemmaspa. Denna kväll blev badvattnet blått tack vare en älskad badbomd. Älskar mina nya produkter från LCC!
Godnatt ♥

Taggar: doftljus, gravid, graviditet, lcc, lush, middag, mys, smink, spa, träning, ysl;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jasmine:

Svar: Jaaa supermysigt att köpa bebissaker 😍

Så god er middag lät!
Låter som ni hade en toppendag dag och soffbordet va ju jättefint! 😊

Svar: Kan lova att det var grymt gott! Tack för din kommentar :)Ha en fin dag!
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :