Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

SOMMAREN ÄR HÄR - från två somriga dagar

publicerat i Allmänt;
Bild från i onsdags när jag träffade mina gamla goa kollegor. Så fina fina tjejer allihopa, helt sjukt vilket bra gäng syrror egentligen. Tråkigt att splittras. Många är på väg nånannanstans. Fem av tio fick presenter <3 när vi sågs eftersom vi ska sluta av olika anledningar. Som vi stöttade varandra när vi jobbade ihop!! Allafall jättekul kväll!
Bild från igår torsdag när Jonas och jag hade picknick i Vasaparken. I flera timmar låg vi där på filten och latade oss, han bakis och jag höggravid (vecka 35 nu!!). Somnade gjorde vi också, och runtomkring oss hade duvorna fest på gamla brieost-kanter.
Fantastisk årstid att vänta på bebisen måste jag säga!

Kommentera inlägget här :