Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vi bara parkhänger

publicerat i Allmänt;
Lördag. Var tvungen att kolla så att det verkligen var lördag, förlorar helt uppfattningen om dagar när jag är ledig varendaste dag... Idag har Jonas och jag allafall parkhängt, strosat lite på stan och tagit det lugnt. 
Uppsala är en så fantastisk stad när det är sommar.
Ser aningens klumpig ut, ja! Är man höggravid i vecka 35? Typ!?
Såhär låg vi och bara lyssnade på podcast, åt jordgubbar och tittade på barn som sparkade boll och annat gulligt.
Lördagskvällen har jag spenderat själv för Jonas är på 30-årsfest. Råkade somna på soffan förut och förstod verkligen inte hur jag ens skulle orka öppna ögonen - värmen tar typ kål på mig. Men samlade ihop krafterna och lagade en paj till middag som jag avnjöt på balkongen samtidigt som jag tittade på The Kennedys, så bra!!
Imorrn lär jag få ta hand om en sliten pojkvän. Men vi har planerat parkhäng imorrn också som tur är!
Hej! <3

Taggar: gravid, graviditet, mammaledig, mys, sol, sommar;

Kommentera inlägget här :