FRIYAY!!

publicerat i Allmänt, Bebis;
Fredag gott folk! Vad härligt!


Idag packade jag ner bebisen i vagnen efter en riktig race-morgon (städa, sortera, dammsuga, diska och plötsligt var klockan 13.00 ni vet) och mötte upp Johanna och Sandra med bebis på favvo-haket Melrose Café!


Den här killen alltså. SÅNNA vagnproblem vi har haft men nu är han en drömunge när han sätts ner där. Sitter och spanar och suger på sin napp. Nappen ja. Den som han ratade fram till några veckor sedan och plötsligt en dag så fattade han grejen. Förstår ni att mitt liv är så mycket enklare nu när han tar napp och är okej med att sitta i vagn. DRÖM!


På tal om dröm. Ja, jag låter fikabilden tala för sig själv. Allafall supermys att träffa tjejerna och snacka lite samt bebisgosa. Så kul att Cornelis trots så ung ålder redan har två bra vänner (nåja)..


"Om du bara ligger lite still så mamma får en bra bild"....

Nu börjar fredagsmyset för familjen Westin/Lindström! Kycklingvingar med mangosås står på menyn. Vi har Mathems matkasse numera vilket förenklar vår vardag avsevärt!

KRAM <3
 

När jag inte orkar mer.

publicerat i Allmänt, Bebis, Vardag;
Hej! 

Just nu känns det som om jag fått ett slag i huvudet. Har haft två fruktansvärda nätter med C. Sovit max 1 timme åt gången. Natten som var vaknade jag så många gånger att jag lixom inte pallade göra ett sjunde försök att somna om. Så jag började surfa runt på mobilen iställlet där vid 05.14-snåret på morgonen... Att starta dagen på det sättet är som värsta bakfyllan. Då orkar jag verkligen inte det faktum att en ny dag har börjat utan vill istället hoppa ner i ett hav av bomull och bli serverad varm choklad. STRUNT SAMMA. Dessa sömnproblem är ju faktiskt grymt tråkig läsning.


Satte lillponken framför Barnkanalen imorse och fick mig en kvart vid skridbordet ihop med kaffet och läste igenom mina favvo-bloggar. Sen fick jag ett ryck och sminkade mig vilket jag ångrade halvvägs in i leken då Cornelis drog en ryggbajs (ursäkta). Måste slutföra sminkningen lixom. Kan inte gå runt med ett sminkat öga och ett öga som ser ut att ha varit med om sju svåra år. Kommer skrämma folk på stan tänker jag.


Detta ryck jag drabbades av fortsatte med att jag packade ner bebisen i vagnen och gick till Öppna förskolan. Bästa valet jag gjort denna vecka. Både jag och Cornelis mår bra utav nya dagliga intryck, hur hemsk natten än varit. Träffade en annan mamma där som hade med sig sin bebis på 3,5 kg. Hon var SÅ tiny. Kan för mitt liv inte förstå att Cornelis varit ett helt kilo mindre än det.

Cornelis, mitt hjärta. Du är ju en liten pojke nu. Ingen "bebis" bebis längre. En liten grabb som vill stå upp och hålla låda. Vars blick dras till minsta lilla objekt som rör på sig i ett rum. Som skiner upp när pappa kommer hem. Släpper aldrig din hand. Kommer stå vid din sida till min sista dag i detta liv ♥
 

Lär känna mig bättre - 5 random fakta om mig.

publicerat i Allmänt, Listor;
I brist på annat att skriva om denna onsdag så delar jag med mig utav en lista med fem ytterst random fakta om mig! Hoppas det gillas!
Jag och C i augusti. Jag undrar mest HUR jag haft tid att måla naglarna??....

1. Jag badar badkar precis varenda kväll året runt och har gjort det sedan vi flyttade till vår lägenhet i Uppsala för 4 år sedan. Har alltid i badskum också och blir superledsen om vi har slut på det. Tänder alltid ljus till. Cirka sex av sju kvällar i veckan badar även Jonas med mig. Detta badande lixom förgyller min vardag lite. 

2. När jag ska fatta ett beslut så går det FORT. Här snackar vi inte om någon beslutsångest inte. Det är inte min grej att hålla på och jämföra och fundera länge över val. Jag skulle kunna fatta beslut om vilka golv, tapeter, vitvaror till köket och badrumsplattor jag skulle ha till ett framtida hem på typ 5 minuter. Kollar knappt på menyn på restaurang. "Jaja, den där lasangen blir bra" tänker jag utan att ha kikat in den övriga maten. Tänker lixom att det säkert blir bra hur det än slutar, och nånstans har jag väl ändå en så klar bild av hur jag vill ha saker och ting så jag inte orkar fundera så mycket kring alla val man ska göra jämt och ständigt.

3. Min absoluta favoritmusik står The Beatles för och jag har älskat dem sedan 2009. När andra femtonåringar lyssnade på Rihanna osv så höll jag mig till 60-talet.


4. Vi var kanske 19 år Jonas och jag när vi bestämde att vår framtida son skulle heta Cornelis (om vi nu skulle få någon vill säga)..

5. Under säkert sex års tid från det att jag var 16 hade jag alltid kjol eller klänning på mig varenda dag och ALDRIG byxor. Förutom när jag tränade då, då hade jag ju träningsbyxor såklart. Nu känns tanken på att traggla på sig ett par strumpbyxor jättejobbig. Ett par jeans har jag säkert inte haft på mig på 10 år. Gav upp jeansen efter en "traumatiskt" upplevelse inne i ett omklädningsrum som 14-åring när två vänner fick stå på varsin sida om mig och dra upp byxorna bäst de kunde över mina lår. Och jag var inte alls stor då på nått sätt, haha. Men man stirrade sig typ blind på storlekarna när man var sådär ung. "Kommer jag inte i just den här storleken får det va"...

EN STOR ONSDAGSKRAM TILL ER <3