Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Cornelis fyra månader.

publicerat i Allmänt, Cornelis;

Den här lilla älsklingen har funnits hos oss i fyra månader och lite mer nu. Utan tvekan bästa tiden jag någonsin upplevt. Visst, det var mycket tuffare än jag trodde att få barn, men kärleken. KÄRLEKEN. Den är galen. Och det är precis sådär klyschigt som alla säger, men den blir fan starkare för varje dag som går.

Ibland känner jag mig så sjuuukt rutinerad som mamma. Jag kommer ihåg extra ombyte, blöjförrådet är påfyllt, han får sina D-dropparna varje dag, jag lyckas ta mig ut smärtfritt på promenad, jag klarar av att underhålla honom samtidigt som jag gör mig själv klar om mornarna osv osv. Men så kommer det tillfällen när jag undrar om andra föräldrar går runt med värsta handboken om barn var de än går och såklaaaart läser lite i så fort tillfälle ges. Både jag och Jonas var med Cornelis på sångstund idag (hur mysigt?) och när vi kom ut var vår vagn totalt genomblöt och i hans åkpåse hade det bildats som en liten pöl. De övriga tjugo barnvagnarna på barnvagnsparkeringen hade noggrant utplacerade regnskydd över sig. Så där stod vi och skämdes.

Att få barn innebär verkligen fullt ös från sekunden de kommer ut. För mig (och garanterat för de flesta andra kvinnor också) var det inte tal om att få sig lite sömn efter en förlossning som ju såklart var en match i sig, utan det var MAT, BLÖJA, OMBYTE, KRÄK, ÄR HAN VARM/KALL, ANDAS HAN?? på direkten. Skrattar lite åt hur jag inte tog vara på min ”sista” sovmorgon den dagen Cornelis föddes utan absolut skulle dammsuga vid 07.00-tiden och inte typ.. Sova ut istället... Haha. Om jag bara visste hur galet sysselsatt jag skulle komma att bli hans första veckor i livet, om jag bara visste... Knappt så jag hann fylla på vattenflaskan lixom.

Älskar hur han har börjat upptäcka våra ansikten nu också. Med sina små dreggliga händer stryker han mig och Jonas över kinderna och drar i våra läppar. 

Det var en liten uppdatering om hur första månaderna med Cornelis har varit.

Kram på er <3

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av camillajill.se:

Haha! Var barnvagnsparkeringen ute?! Men nu har ni lärt er det också. Grattis till nyblivna regnskyddsexperter!

Svar: Jaa precis den var ute😂😂 det är inte lätt alltså😊 kram
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av sarah :

fin bilder ..

Svar: tack! :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :