Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Dom två.

publicerat i Allmänt;
Godmorgon onsdag och godmorgon fina bloggläsare!
Igår var vi på öppna förskolan och idag nalkas babyyoga följt av föräldrarträff på bibliotekets barnavdelning. Jora, vi ser till att sysselsätta oss jag och C. Precis såhär gillar jag att ha det om dagarna, följt av lugna mysiga kvällar hemma med familjen. 

Dom där två asså. Bästisarna. När Cornelis verkligen skrattar skrattar åt sin pappa när han larvar sig, ja då smälter hjärtat. För han har nämligen börjat med det nu lillgubben, att garva. Tidigare var det mest glatt joller. Här ligger de allafall mina två och gör face-swaps. 

Just de här mys-säng-bilderna är från i söndags. Hemmet var superstökigt men jag såg till att stanna upp och mysa med familjen i sängen en timme. För det är ju de där små stunderna i livet som är de man minns. Kan det ha varit det klyschigaste ni någonsin läst på denna blogg? Mycket möjligt. Det känns allafall så underbart att titta på Cornelis och känna att jag och hans pappa har så mycket kärlek att ge och veta att vi kommer göra allt för att han ska bli en trygg och stark individ med sunda värderingar. Lika fin som sin pappa kommer han att bli, det vet jag.

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Nä inte klyshigaste, snaraste finaste inlägget jag någonsin läst! Satt verkligen och smålog för mig själv när jag läste det!

Svar: Men gulliga du. <3 tack!
Ja ens familj är verkligen viktigare än nått annat!
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Mysiga bilder! :-D Kramis

Svar: Tack snälla :D
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :