Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Eftermiddagsfika.

publicerat i Allmänt, Cornelis;
Andra november och HEJ DÄR du som läser ♥ Hoppas du mår fint!
Idag har jag och Cornelis tagit det lugnt, varit ute på en sväng med vagnen i vanlig ordning såklart. Nu fikas det loss här hemma ihop med pappan som har kommit hem från sin skola. MYS tycker jag och C!
Eventuellt världens sötaste fikasällskap. MINMINMIN!
Annars så planerar jag att få till mig lite egentid inom en snar framtid. Kanske bara gå i lite butiker helt själv utan att behöva vara stressad att Cornelis ska börja skrika/vara för varm/någon ska nysa på honom etc etc etc etc..... Sedan han föddes för över fyra månader sedan så har jag varit ifrån honom 30 minuter som högst. Men det är inte bara att dra iväg, jag måste först vara säker på att han klarar av att ta flaskan bra. Så snart blir det till att pumpa då... Måste faktiskt ta hand lite om mig själv så jag orkar ta hand om mitt barn och inte går in i väggen eller så. Som i parrelationer lixom, där sägs det ju alltid att det är bra att vara ifrån varandra lite så man får längta efter varandra och uppskatta det man har. Lite andrum och ladda batterierna är det jag behöver.
Vi hörs imorgon!

Taggar: baby, barn, bebis, familj, mamma, mammablogg, mammaledig, vardag;

Kommentera inlägget här :