Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Filmar en hel dag!

publicerat i Allmänt, VIDEOS;
Igår filmade jag vad jag och Cornelis pysslade med under hela dagen. Istället för ett blogginlägg lixom. Kul att göra något annorlunda :) Har gjort en del sånna här filmer sedan han föddes i somras, för jag tycker om tanken på att ha en "liten film" istället för 23 olika videoklipp från ett och samma tillfälle, som det lätt kan bli. Ni vet vad jag menar. Blir nog inte minst roligt för Cornelis i framtiden att titta på, jag vet ju själv hur OTROLIGT roligt det är att titta på gamla filmer från när man var liten. Åå. Men så tänkte jag allafall, att visst fan vore det roligt att dela med mig en utav mina filmer. Hoppas ni tycker den är kul!
Kram<3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad roligt att du filmar mycket och det måste jag bli bättre på! :-D Kramis

Svar: jaa det är så lätt att glömma, men en skatt att ha sen. man tänker ju ofta "äsch, jag orkar inte filma" men när man väl har filmerna sen är det så värdefullt! kram!
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vilken underbar film😃👍

Svar: tack <3 :)
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Åh, det är ju så kul att spara sånt här ju! :D

Svar: men ellerhur, en skatt att ha filmat mycket!
Rebecka Lindström

4:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Åh så roligt att se!! <3

Svar: tack snälla! :D
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :